Städ & Fönsterputsbolaget erbjuder fönsterputsning i abonnemangsform i Uppsala län
Att teckna ett abonnemang med oss innebär att Vi tar hand om fönsterputsningen utan att Ni behöver boka eller tänka på det.

För villor och radhus är vårat förslag att vi tvättar alla sidor vår och höst samt utvändig putsning i markplan sommar och vinter.

För lägenheter är vårat förslag att vi tvättar alla sidor vår och höst (ingen utvändig putsning då vi inte kan ta utsidorna utifrån)

När det kommer till vår och höst putsen så ringer Vi och bokar en tid med Er.

” NI SER BRA UT UTAN ATT BEHÖVA ANSTRÄNGA ER ”

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på vad just ditt abonnemang skulle kosta.
Abonnemangskunder har förtur i tidsplaneringen och där ingår även avtorkning av fönsterblecket och avtorkning av fönsterspröjsar i priset.

Abonnemanget är inte bindande och kan sägas upp när som helst då det bygger på att du som kund är nöjd.

Fönsterputsintervallerna för abonnemangsputs är: Vårputsen: April-Maj Höstputsen: Oktober-November Sommarputs: Juli ( utvändig puts i markplan ) Vinterputs: December ( utvändig puts i markplan )

Fakturering sker efter varje utförd fönsterputsning. Rutavdrag finns. Betalningsvillkor 20 dagar efter fakturadatum. I angivna priser ingår 25% moms. En exp.avg. tillkommer med 30:- på fakturan.

 

Rating AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Rating UC