Fönsterputsbolaget i Svealand AB startade sin verksamhet 1994. Som framgår av namnet var det framför allt fönsterputsning vi utförde, men även höghöjdsstädning och golvvård fanns i portföljen.

Under våren 2008 utvidgades verksamheten till att också omfatta städning. Fönsterputsbolaget blev därmed ett mer komplett serviceföretag inom branschen.  Vi har sedan dess kontinuerligt tillfört kompentens till företaget från städbranschen genom nyrekrytering av kunniga och utbildade medarbetare.

Med utökningen av verksamhet bytte vi namn och blev Städ & Fönsterputsbolaget i Svealand AB.

Städ & Fönsterputsbolaget är nu ett städföretag som erbjuder ett brett urval av professionella städtjänster, från små uppdrag till helhetslösningar för privatpersoner och företag.

Både företagsledning och medarbetare har många års erfarenhet i branschen och stort kunnande inom städ, golvvård, höghöjdsstädning och fönsterputs.

Idag är vi 22 anställda och våra kunder finns både i den offentliga och privata sektorn.

Vår lokala närvaro garanterar snabb personlig service och täta intervaller på uppföljningen av utförda arbeten.

Vårt företag är auktoriserat av SFRO Städ och Fönsterputsföretagens Riksorganisation, och vår arbetsgivareorganisation är Almega. Genom dem tecknar vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.


Kontakt: Telefon: 018-24 88 68 | E-post: info@sfbs.se

Rating AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Rating UC